Vastgoedcoaching

Hebt u ooit al eens op het punt gestaan een woning/appartement te kopen en uiteindelijk afgehaakt? Niet dat u geen interesse had, echter de vele onbeantwoorde vragen over het onroerend goed of het gemis aan degelijk neutraal advies deden u twijfelen. Of misschien was u gewoon te laat met beslissen en kaapte iemand anders het voor uw neus weg?

Hebt u ooit in het verleden een woning/appartement gekocht waarbij u achteraf constateerde een aantal (verbouw)werken verkeerd te hebben ingeschat? Of een aantal zaken gewoon over het hoofd te hebben gezien? Uiteindelijk heeft het u allemaal extra veel geld en kopzorgen gekost.

Misschien deed u ooit al een bod, niet wetende hoe dit juist in zijn werk ging, zonder idee hoe eraan te beginnen en nog minder hoe het ging aflopen?

Hebt u het gevoel dat u op een zijspoor zit in uw zoektocht? Dat u door de vele bomen het bos niet meer ziet? Dat u te veel panden bezoekt, waarvan u achteraf denkt, nogmaals een verloren bezoek?

Vastgoed kopen is een ernstige zaak! Laat u bijstaan door een ervaren vastgoeddeskundige …

Voor uw gemak, hebben wij verschillende modules uitgewerkt waarmee wij u beslist kunnen helpen tijdens uw zoektocht, onderhandelings- of aankoopfase.

… 32 jaar ervaring in de bouw/verbouw

… 22 jaar ervaring met eigen patrimonium

… 13 jaar ervaring als vastgoedmakelaar

... 100den woningen/appartementen gezien, geëvalueerd, geschat en verkocht

Contacteer mij voor meer informatie.

Glenn Pierloot

BIV 506592