Verhuren met vastgoedbox

Van plan om je eigendom te verhuren? Dan ben je hiervoor bij vastgoedbox aan het juiste adres.

Al jaren vinden we de perfecte match tussen huurders en verhuurders. We zorgen voor een sluitend verhuurdossier, rekening houdende met de huidige wettelijke verplichtingen en ontzorgen op deze manier de verhuurders van alle administratieve taken.

In 9 stappen naar een succesvolle verhuur

Stap 1: Gratis schatting aanvragen
Bij een verhuur is de juiste prijszetting van cruciaal belang om een vlotte verhuur te bekomen. Vraag hier (link) jouw gratis schatting aan.

Stap 2: Kennismaking
Wij komen bij je langs en luisteren naar jouw noden. We bekijken jouw verhuurpand vanuit al zijn aspecten teneinde een accurate schatting te kunnen maken.

Stap 3: Opmaak dossier
Wij ontzorgen je van alle administratieve taken en stellen een waterdicht verhuurdossier samen.

Stap 4 : Fotoreportage
Wij zorgen voor een professionele fotoreportage die niets aan het toeval overlaat zodat jouw huis of appartement de beste eerste indruk geeft.

Stap 5: Promotiecampagne
We werken een doorgedreven en gevarieerde promotiecampagne uit zowel online als offline, zodat we zoveel mogelijk kandidaat-huurders bereiken.

Stap 6: Bezoekdagen organiseren
Vanuit ons klantenbestand en onze promotiecampagne zullen zich heel wat kandidaten aanmelden. Wij organiseren op een enthousiaste en heldere manier professionele rondleidingen. Kandidaat-huurders worden uitgelegd hoe ze zich officieel kunnen kandidaat stellen.

Stap 7: Verhuurbegeleiding
Alle officieel ingediende kandidaturen worden voorgelegd en besproken.

Stap 8: Huurovereenkomst opmaken Wij maken de huurovereenkomst conform de laatste nieuwe wetgeving op. Partijen komen bij ons langs om dit te ondertekenen. De bijhorende betalingsvoorwaarden voor de huurder worden door ons gecontroleerd. De huurovereenkomst zullen wij registreren.

Stap 9: Plaatsbeschrijving
We spreken ter plaatse af voor de plaatsbeschrijving en het overzetten van de meterstanden. Voorafgaand zullen we ook controleren of de brandverzekering en huurwaarborg in orde is gebracht. Zo ja, kan de sleuteloverdracht doorgaan. Nadien zorgen we ook voor de registratie van de plaatsbeschrijving.

Hulp nodig bij de verhuur? Doe een beroep op ons team!

Gelieve een geldige voornaam in te geven.
Gelieve een geldige naam in te geven.
Gelieve een geldige telefoon- en/of GSM-nummer in te geven.
Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Gelieve een bericht in te geven.