Over Vastgoedbox

Een woning verkopen is geen kinderspel. Er is meestal heel wat emotie en geld mee gemoeid. Wij begrijpen als geen ander dat de verkoop van iemand zijn thuis de beste zorgen, een pak respect en een hoogst persoonlijke aanpak verdient. Bij vastgoedbox zijn we een kei in het begeleiden van mensen bij een dergelijk groot sleutelmoment in hun leven. Dit is hetgeen je mag verwachten wanneer je verkoopt met vastgoedbox:

Professionaliteit

Kies je voor vastgoedbox, dan kies je meteen voor BIV-erkende en ervaren vastgoedmakelaars. Dankzij onze opleiding en continue bijscholing kan je er zeker van zijn dat we mee zijn met de laatste regelgeving. Bovendien zijn we ook CIB-lid, wat betekent dat onze compromissen, huurovereenkomsten, … steeds up to date zijn met de laatste wetgeving.

Ervaring

Met meer dan 32 jaar ervaring in de bouw/verbouw, meer dan 22 jaar ervaring met eigen patrimonium en meer dan 13 jaar ervaring als vastgoedmakelaar kunnen we met zekerheid zeggen dat we jouw ideale makelaar zijn.

Service op maat van de klant

Elke woning is anders. Ook elke koper en verkoper is op zijn eigen manier uniek. Een verkoopstrategie die voor de ene woning werkt, werkt soms minder goed voor een ander type woning. Wij zullen jou de verschillende formules om een woning te koop te stellen heel graag uitleggen en samen met jou bepalen we de beste strategie. Jouw thuis verdient immers een geheel eigen aanpak.

Fotoreportage

De eerste indruk is belangrijk. Foto’s spelen hierbij een cruciale rol.
Wij zorgen voor een professionele fotoreportage die niets aan het toeval overlaat. We houden hierbij rekening met tal van factoren: lichtinval, zonnestand, het weer, invalshoek, waarheidsgetrouwheid, …

Tips en tricks voor een vlotte verkoop

Met een aantal kleine ingrepen stel je de woning zo neutraal mogelijk voor zodat kopers zich kunnen inbeelden dat jouw woning hun thuis kan worden. Mede door een bepaalde sfeer te creëren zorg je ervoor dat er makkelijker een klik ontstaat. Voor sommige woningen kan ook een uitgebreidere vorm van vastgoedstyling nuttig zijn.

Uitgebreid en actief klantenbestand

Kopers houden in het bijzonder van de helderheid van vastgoedbox. Via sociale media, mond-aan-mond-reclame gaat het als een lopend vuur hoe vakkundig we te werk gaan. Kopers schrijven zich massaal bij ons in om op de hoogte te blijven van ons aanbod. Als verkoper kan je dan ook steeds rekenen op ons uitgebreid en actief klantenbestand.

Gevarieerde promotie voor 100% visibiliteit

Wij zorgen voor een gevarieerde promotie van jouw vastgoed. Door jouw pand op een stijlvolle manier zowel online als offline in de kijker te zetten, garanderen wij een maximale visibiliteit. Dit leidt op zijn beurt naar maximale interesse van kandidaat-kopers. En je kan het al raden, hoe meer gegadigden hoe gunstiger de invloed hiervan op je uiteindelijke verkoopprijs.

Organiseren van bezoeken

We organiseren bezoeken op 2 verschillende manieren. Enerzijds de losse bezoeken op maat van de klant, anderzijds kan er ook gewerkt worden met een vaste bezoekdag.
Telkens wordt door ons een professionele en enthousiaste rondleiding voorzien. Wij geven uitgebreid uitleg over alle technische kenmerken van de woning en zullen alle voordelen in de verf zetten. Het doel blijft hetzelfde: jouw woning verkopen.
Werken met een vaste bezoekdag kan zowel voor verkoper als koper voordelen bieden. In aanloop naar de bezoekdag wordt jouw woning extra in de kijker gezet. De interesse wordt hierdoor aangezwengeld.

  • Het voordeel voor de koper: Hij kan zich op het bezoek voorbereiden; alle nuttige informatie wordt immers op voorhand bezorgd. Hij heeft meer tijd om eventueel ontbrekende inlichtingen bij zijn bank te vragen. Hij weet ook dat iedereen van die bezoekdag een eerlijke kans krijgt om het pand te bekijken.
  • Het voordeel voor de verkoper: de bezoeken kan je centraliseren op 1 bepaalde dag in de week, in plaats van elke dag mogelijks tijd voor een bezoekmoment te moeten vrijmaken. Na onze rondleiding zijn kopers zekerder van hun zaak en kunnen ze met een gerust hart hun bod uitbrengen. Wist je dat kandidaat-kopers na een bezoekdag sneller een bod uitbrengen?

Nauwe betrokkenheid

Je huis verkopen zorgt onvermijdelijk voor wat spanning. Je bent als verkoper benieuwd naar wat die kandidaat-koper echt van je woning denkt. Bij ons word je heel nauw betrokken bij het verkoopproces en zul je continue updates krijgen van hoe het verloopt. We zijn fier te mogen zeggen dat wij een zeer goed persoonlijk contact onderhouden met onze verkopers.

Ons team

Vandepoele Vanessa
Vandepoele Vanessa

BIV: 511038

Pierloot Glenn
Pierloot Glenn

BIV: 506592

Onze andere diensten:

VERHUREN  VASTGOEDSTYLING  VASTGOEDCOACHING