Verkopen met vastgoedbox

Met vastgoedbox ga je gezwind in 11 eenvoudige stappen naar een succesvolle verkoop. Sedert jaren brengen we mensen samen voor dit belangrijke moment in hun leven. Zo’n moment is niet alledaags. Je laat je dus maar beter begeleiden door een pro!

In 11 stappen naar een succesvolle verkoop

Stap 1: Gratis schatting aanvragen
Bij een verkoop is de juiste prijszetting van cruciaal belang. Vraag hier (link) jouw gratis schatting aan.

Stap 2: Kennismaking
Wij komen bij je langs en luisteren naar jouw noden. We bekijken jouw woning vanuit al zijn aspecten teneinde een accurate schatting te maken.

Stap 3: Gepersonaliseerd voorstel
Omdat elke woning en zijn verkoper uniek is, zullen we een gepersonaliseerd voorstel doen. Immers, wat voor de ene woning/verkoper werkt, werkt niet altijd voor de andere.

Stap 4: Opmaak dossier
Wij ontzorgen je van alle administratieve rompslomp. We vragen alle noodzakelijke documenten en attesten aan en zorgen zo voor een waterdicht verkoopdossier.

Stap 5 : Vastgoedstyling
Je kan ervoor kiezen om de woning te stylen voor verkoop. Met kleine ingrepen maken we al heel vaak een groot verschil. Samen met jou bekijken we wat we kunnen verbeteren, teneinde de verkoopkans en prijs te maximaliseren.

Stap 6 : Fotoreportage
Wij zorgen voor een professionele fotoreportage die niets aan het toeval overlaat zodat jouw huis de beste eerste indruk kan geven.

Stap 7: Promotiecampagne
We werken een doorgedreven en gevarieerde promotiecampagne uit zodat jouw pand de 100% visibiliteit krijgt dat het verdient. Onze promotiecampagne gebeurt zowel online als offline.

Stap 8: Bezoekdagen organiseren
Vanuit ons klantenbestand en onze promotiecampagne zullen zich heel wat kandidaten aanmelden. Wij organiseren op een enthousiaste en heldere manier professionele rondleidingen.

Stap 9: Verkoopbegeleiding
Na ieder bezoek of bezoekdag krijg je meteen uitgebreid feedback op de manier die je zelf verkiest. Telefonisch, sms, email, …
Alle biedingen worden voorgelegd en besproken. Wij begeleiden al jaren verkopers en kopers bij het sluiten van een overeenkomst.

Stap 10: Compromis opmaken
Wij maken aan de hand van het waterdicht verkoopdossier de compromis op en laten deze door de notarissen nalezen. Dit gebeurt meteen na het wederzijds akkoord zodat de compromis maximum binnen enkele dagen kan getekend worden. Zo kun je snel op 2 oren slapen.

Stap 11: Verkocht!
Proficiat! Wij maken het volledige verkoopdossier over aan de verschillende notarissen en blijven ook na de verkoop alle partijen tot dienst bij eventuele verdere vragen. Ook overnamedocumenten voor water, gas en elektriciteit wordt, indien nodig, door ons bezorgd.

Zo zie je, alles begint bij stap 1. Kies vandaag nog voor een succesvolle verkoop!